Kategorier

  • Inga kategorier

GOOGLE ADWORDS

Annonsera i Googles nätverk med Adwords

Annonsera på Google
Sponsrade sökresultat

Du har säkert stött på dessa annonser i Googles sökresultat, texter markerade med ett litet plakat med texten ”annons”. Med adwords kan ni annonsera på första sidan i Googles sökresultat

Remarketing till besökare
Annonserar för de som besökt er hemsida

Remarketing är en Adwords tjänst där ni kan annonsera till de som tidigare besökt er hemsida. Ett bra sätt att exponera ert varumärke under kundens beslutsprocess.

Vi optimerar budgeten
Med rätt kunskap och verktyg är Adwords prisvärt

Ni betalar endast för de klick er annons får. Vi vet hur vi får ner er kostnad för varje klick och hur era annonser ska avgränsas till rätt målgrupp.

google adwords

Så arbetar vi
med Adwords

Varför annonsera med Adwords?
Omedelbart resultat
Med Adwords går det att avgränsa annonser till textannonser, bildannonser, videoannonser, olika delar av nätverket och mer därtill. Fördelarna är många! Förutom att du kan välja målgrupp efter olika variabler, får du ett omedelbart och maximerat resultat. En bra ide kan därför vara att komplettera SEO, där resultatet tar lite längre tid, med Adwords.
Vad är remarketing?
Annonsera till tidigare besökare
Remarketing är en Google tjänst där ni kan annonsera till de som tidigare besökt er hemsida. Remarketing annonser visas runt om på andra sidor på internet. Du har säkert stött på dem, men att just du ser dem beror på att du tidigare besökt företagets hemsida. Ett bra sätt att exponera ert varumärke under kundens beslutsprocess eller för att marknadsföra vissa produkter besökaren visat intresse för. Remarketing är ett utmärkt sätt att påminna potentiella kunder om ert varumärke. De har redan visat intresse för era produkter och därmed är halva jobbet redan gjort.
Vad kostar Google Adwords?
Prisvärt med rätt kunskap och verktyg
Ni avgör själv er budget och ni betalar per annonsklick (PPC). Det innebär att oavsett hur många som ser er annons, betalar ni endast för de som klickar på annonsen för att komma till er hemsida. Detta går naturligtvis att dra fördelar av genom exempelvis bildannonser.
Adwords har ryktet om sig att vara ganska dyrt, vilket inte helt och hållet stämmer. Det kan vara dyrt om du inte vet hur du ska göra för att få ner priset. Men med rätt utformad annons så blir priset avsevärt lägre. Från några kronor per klick

Lämna dina kontaktuppgifter

Vi hör av oss och berättar mer om hur vi kan hjälpa er med sociala medier

Lär er mer om Adwords