Kategorier

  • Inga kategorier

HEMSIDA

Vi bygger riktigt snygga hemsidor åt alla typer av företag

Responsiva hemsidor
Anpassade för mobil, läsplatta och dator

Majoriteten av allt surfande på internet sker via mobiler. Därför är det viktigt att er hemsida även är mobilanpassade. Med vår responsiva design anpassas er hemsida till mobiler, läsplattor och dator.

Obegränsade möjligheter
Snygga hemsidor där allt är möjligt

Vi gör alla typer av hemsidor. Väldigt stora hemsidor, som väldigt små hemsidor. Vi kan integrera olika typer av system, programmera er hemsida precis som ni vill ha den. Med oss är inget omöjligt

Leasa er nya hemsida
Månadsvis betalning och support

Att leasa er nya hemsida ger många fördelar. Ni betalar månadsvis och får en jämnare likviditet. I ert leasingavtal ingår support och vi hjälper er med uppdateringar och ändringar. När leasingavtalet löper ut, då är hemsidan helt och hållet er

hemsida

Lär känna
våra hemsidor lite bättre

Varför är det viktigt med hemsida?
Syns man inte, finns man inte!
Hemsidan är grundplattan i er synlighet på internet. En genomtänkt hemsida övertygar era besökare om ert varumärke, era produkter och skapar nya affärer. Det är till hemsidan vi leder potentiella kunder och väl där vill vi att de ska konvertera, alltså bli till nya kunder.
Hur ska en bra hemsida vara?
Känn människor och känn era kunder!
Det går naturligtvis trender i design av hemsidor. Trender som kommer och går över tiden, men också olika trender beroende på bransch. Men enligt oss finns några grundregler för en hemsida. Hemsidan ska vara användarvänlig, alltså den ska vara logisk för besökarna. Besökarna ska direkt få attraktiv informationen om er och det nu erbjuder. Vidare ska det vara väldigt lätt att komma i kontakt med er från hemsidan.
Vad är speciellt med våra hemsidor?
Med oss är allt möjligt
Vi skapar inte bara omtyckta hemsidor. Våra hemsidor ger också resultat. Anledningen till det är så mycket mer än bara en snygg design. Vi tänker på helheten och för oss börjar den riktigt stora utmaningen när hemsidan är färdig och lanserad. För då ska den börja ge kunden ett riktigt bra resultat. Tack vare vår breda kompetens och kärlek till skapandet, brukar vi också träffa mitt i prick!

Vi kontaktar er!

Vi hör av oss och berättar mer om hur vi kan hjälpa er med hemsida

Vad kan vi hjälpa till med?
Med oss är inget omöjligt
För oss går allt att lösa! Vi skapar hemsidan som fyller ert behov utan kompromisser. I själva skapandet har vi olika roller. Oftast sätter vi ihop alla komponenter i er hemsida, som domän, hosting, programmering, mm. Men ibland är vi bara inblandade i vissa delar och levererar en färdig modul. Vi arbetar ibland med väldigt stora hemsidor och ibland med väldigt små hemsidor, oftast någonstans mitt emellan.
Varför byggs hemsidorna med WordPress?
Wordpress ger er ökade möjligheter
Idag görs nästan alla hemsidor i WordPress. WordPress är väldigt bra både för kunden och för oss. Kunden kan på ett enkelt och pedagogiskt sätt, helt utan förkunskaper, logga in och uppdatera med t ex nyheter. Det gränssnitt vi vanligtvis använder i WordPress ser lite annorlunda ut än kundens, men beroende på vilket uppgift vi ska göra kan vi använda en enkel och snabb vy eller uppdatera med avancerat programmeringsspråk. Valmöjligheterna med WordPress är helt enkelt stora.
Alla hemsidor är grundoptimerad med SEO!
Mycket är redan gjort
En stor del av sökmotoroptimering är sunt förnuft. Google har som mål att besvara personers frågor via sökmotorn. Därför gillar Google det som människor gillar, en användarvänlig och informativ hemsida som är relevant för sökordet. Det är också grunden för alla våra hemsidor. Men vi tar det även ett steg längre och skriver meta descriptions som lockar både besökare och Google. Vi optimerar titlar, bilder och hemsidans hastighet. Allt detta ingår alltid när du beställer hemsida från oss, helt utan extra kostnad.
Vad innebär det att leasa hemsida?
Leasing ger det enklare
När du köper en hemsida av oss så bygger vi den på ert webbhotell. Ni äger hemsidan och den är er att göra vad ni vill med. Efter vår uppföljning är uppdraget slutfört.
Med leasing är det annorlunda. Istället för att köpa hemsidan så hyr ni den av oss och betalar månadsvis. Ni får det helt problemfritt med er hemsida. Som vanligt är ni med i utvecklingsprocessen och vi bygger hemsidan enl era önskemål. Men när den är lanserad så ingår webbhotell, support och hjälp löpande under avtalsperioden. Vid minsta problem så kastar vi oss över det med en snabb lösning. Det ingår även tid för uppdatering och ändringar i er hemsida. När avtalet löper ut, ja då blir hemsidan er.

Vill du veta mer?
Kolla in videon!

Det finns en anledning till att våra hemsidor är så populär. Det är inte bara pga design och användarvänlighet, utan också pga att vi tänker på helheten och anledningen till varför vi skapar hemsidan. För att vi vill skapa fler affärer till er