Kategorier

  • Inga kategorier

ANNONSERA PÅ SOCIALA MEDIER

Sociala medier är en guldgruva när det kommer till marknadsföring på internet.

Annonsera på sociala medier
Riktade annonser till er målgrupp

Annonsera för precis rätt målgrupp till en låg kostnad. På sociala medier, så som tex Facebook, registreras användarens beteende. Det använder vi för att rikta annonser till just er målgrupp.

Hantering av sociala medier
Bli en aktiv & ledande aktör

Vi hjälper er att hantera era sociala medier och hålla de uppdaterade. Men en stark närvaro på sociala medier stärker ni ert varumärke i flera led.

Marknadsföringskampanj
Som en del eller helhet

Det finns många olika typer av annonser och olika vägar till er målgrupp på sociala medier. Vi kan t ex samla information om vilka som besökt er hemsida och rikta annonser till dem.

annonsera sociala medier

Så arbetar vi
med sociala medier

Varför annonsera på sociala medier?
Rikta er till rätt målgrupp
Du har säkert själv stött på en annons eller sponsrat inlägg i facebookflödet och på instagram. Och det finns en anledning till att just den där annonsen visades för dig, du tillhörde målgruppen.
Användare på sociala medier visar sina beteenden, intressen, var de rör sig, var de bor, arbetssituation, yrken, social status, mm. Alla den här informationen om användaren lagras och kan användas för marknadsföring till en noga avgränsad målgrupp.
Hur annonserar ni på sociala medier?
Sociala medier har stora valmöjligheter
Vi kan påminna användare som besökt er hemsida om ert varumärke och produkter för att leda dem tillbaka till er. Sociala medier kan användas till att annonsera till potentiella kunder i rätt ålder i närheten av er. Ni kanske driver en möbelbutik, då riktar vi oss till användare som uttryckt intresse för heminredning
Har ni provat att rekrytera på sociala medier?
Hitta rätt medarbetare
Behöver ni rekrytera ny medarbetare? Vi skapar annonser som visas till de som uppfyller er kravprofil. Möjligheterna är oändliga och vi vet lägger ihop pusslet för att optimera er marknadsföring på sociala medier

Vi kontaktar er!

Vi hör av oss och berättar mer om hur vi kan hjälpa er med sociala medier

Mer om sociala medier